P-piller til mænd

This study seeks to examine the reason why male birth control pills do not exist and why the development of such have not gotten any further. In addition, the project also seeks to elaborate what social and individual significance it would have if such a pill became a reality.

Instagrams effekt på unges selvbillede

Projektet søger at belyse de utilsigtede effekter, særligt de negative, ved brug af det sociale medie, Instagram. Især hvordan retoucherede billeder, som kan tilgås på platformen, kan skabe et forvrænget virkelighedsbillede. Her er der særligt fokus på unge pigers (13-23 år) selvbillede og i hvilket omfang, dette bliver påvirket.

Kønsroller i barndomshjem – Podcast

En podcast hvor vi diskuterer kønsroller.

Utryghed i Ørstedsparken

Her er vores endelig resultat af vores arbejde om at skabe mere tryghed i Ørstedsparken, efter mørkets frembrud. Vi har arbejdet med en designløsning af et lysdesign, som ligner et træ. Dette design mener vi er det bedste og mest realistiske bud på et artefakt til at oplyse mørke steder i Ørstedsparken.

Lys indikator til dørpartier

Vores projekt er endt med en prototype af en lampe der skal installeres ved dørpartier til større rum på campus. Lampen indikerer ved hjælp af sensorer om der er det maksimale antal tilladt i rummet eller om flere må gå ind.

Felicia Hey isn't working on any live projects right now.