Stress hos unge i gymnasiet

Fænomenet stress er gået hen og blevet en afgørende problemstilling, når den bliver sat i kontekst med gymnasieelever. Dette projekt undersøger, hvordan de unge elever oplever stress i gymnasiet, og hvilke faktorer der stresser dem. Til at gå i dybden af projektets fænomen, har vi gjort brug af Axel Honneths anerkendelsesteori, samt Anthony Giddens teori om individet i det senmoderne samfund.

Overvågning På Instagram

Dette er vores færdige projekt omkring overvågning på Instagram.

Workshop 8 – Arduino

Jeg lavede et produkt kaldet ROOMTEMP hvis opgave er at måle temperatur og fugtigheden på mit værelse om natten.
Formålet var at se hvornår der kom mest fugtighed om natten, se hvor høj temperaturen var når fugtigheden var højest.

Fremgangsmåden var at skrive en kode til mit Wemos board, som ville få en DHT sensor til at måle temperatur og fugtighed, men samtidig sende dataen videre til Thingspeak via online forbindelse og en APIkey. Derudover besluttede jeg mig for at bygge en kasse, som jeg kunne sætte mine komponenter fast i.

Processen var en simpel og hurtig metode til at nå mit mål

Utryghed i Ørstedsparken

Her er vores endelig resultat af vores arbejde om at skabe mere tryghed i Ørstedsparken, efter mørkets frembrud. Vi har arbejdet med en designløsning af et lysdesign, som ligner et træ. Dette design mener vi er det bedste og mest realistiske bud på et artefakt til at oplyse mørke steder i Ørstedsparken.

Dørhåndtag

Projektet har været en fyldtesgørende indledning i Fablabs værktøjer. Jeg har valgt at fokusere mit produkt på 3D-modelling.
Jeg har udarbejdet et dørhåndtag i “fusion 360”. Dørhåndtaget er blevet 3D-printet og virker.

Sebastian isn't working on any live projects right now.