Den flydende Smart City

In this project we drew our attention towards heating in particular and how it is planned in Denmark. We take a detailed look at the Danish government’s heating plans, and the recent changes made in these, to evaluate how they see their way out of the crisis.

Produktionskæder

This project takes its starting point in finding a technology, which solves the discharge of
chemicals from agriculture, that damages the environment. The group narrowed the
agriculture subject down to pig manure and its capabilities in Denmark, which is used as a
fertilizer for crops. Furthermore, the assignment revolved around analyzing a technology that
contributed to an environmentally friendly future. This project delves deeper into the
technology, referred to as ‘Next Generation Manure Reduction Technology’ which is
developed by researchers from Syddansk University and Aarhus Unive

Birdroom

I kender det sikkert: Det er weekend, du keder dig, du træt af at se den samme Netflix serie igen og igen… Derfor har vi skabt et kreativt DIY projekt, du kan lave og få god underholdning ud af – samtidigt med, at du får dit helt eget fuglehus! DROP IKEA, DROP LEGO, GO BIRDROOM!!!

Der er ingen grund til, at det skal være kedeligt at skabe ting for vores natur. Hvorfor ikke gøre det sjovt, kreativt og en fed oplevelse. Sæt dit personlige præg på noget, der går et skridt i en retning, hvor naturen bliver sat i fokus.

Æstetik og design

I denne opgave har vi valgt at kigge nærmere på Mjølnerparken og hvordan man ved hjælp af æstetiske egenskaber kan lave et design, som højner den æstetiske erfaring. Da Bovita allerede er i gang med en helhedsplan i området, har vi valgt at kigge nærmere på de steder, som vi mener bliver overset. Vi er kommet frem til, at vi ønsker at lave en lysinstallation, som ved hjælp af farvetemperatur og et æstetiske flot design, vil skabe en positiv æstetisk oplevelse.Ved hjælp af observationer og interviews i området har vi fundet brugernes krav til og oplevelse af mangler ved passagen.

zoneinddeling – Mjølnerparken

Zoneinddeling af Mjølnerparkens 4. karré