Modern sun watch

People to time – This clock shows you the day visually by the sun’s movement. You will experience appreciation by the transformation of the day. Enjoy the sunrise, the clear blue sky, a colorful sunset and the bright stars during the night. All this by not knowing and worrying about the specific time clockwise.

Snus Box

I Arduino-Ninja i FabLab, har vi lavet en SnusBox, som skal hjælpe dig med at holde dig fra at tage snus gentagne gange indenfor kort tid.

RemindArm – Fysisk Timer

På Arduino workshoppen E2022 har vi bygget en fysisk timer i form af en automatisk robotarm. Produktet har til formål at hjælpe individer i dagligdagen med, at huske diverse aktiviteter de skal huske at lave i løbet af dagen.

Artificial Climate Generator 1000

Ever wanted to replicate the climate somewhere? Maybe so you can grow all the exotic plants you remember from there? The answer is The Artificial Klimate Generator 1000

Arduino ninja workshop.

A collection Power Point of what we did during the week, the process of my product and the final product.

Workshop 8 – Arduino

Jeg lavede et produkt kaldet ROOMTEMP hvis opgave er at måle temperatur og fugtigheden på mit værelse om natten.
Formålet var at se hvornår der kom mest fugtighed om natten, se hvor høj temperaturen var når fugtigheden var højest.

Fremgangsmåden var at skrive en kode til mit Wemos board, som ville få en DHT sensor til at måle temperatur og fugtighed, men samtidig sende dataen videre til Thingspeak via online forbindelse og en APIkey. Derudover besluttede jeg mig for at bygge en kasse, som jeg kunne sætte mine komponenter fast i.

Processen var en simpel og hurtig metode til at nå mit mål

Workshop: Arduino ninja

>>> Ensomhed på twitter <<<

Jeg har lavet et projekt der sætter fokus på ensomhed og fællesskab.

I min video forklarer jeg i korte træk hvordan det teknisk fungerer (med data der hentes ned fra Twitter).
Men konceptet er et visuelt output der simplificere den data der kommer ind og er tilgængelig for alle og til fri fortolkning.

Det er en prototype af en installation der kunne være spændende at have i byrummet og se hvordan folk reagerer og interagerer!

Jeg håber det vil inspirere dig til at tale om ensomhed med dine medstuderende.

(Billedet: boFÆLLESSKABET hvor jeg er vokset op)

Notifikationsmeddeler

Vores produkt er en notifikationsmeddeler, der er designet som en postkasse. Notifikationsmeddeleren fungerer således at en Servo-motor samt LED-lys vil blive aktiveret, når brugeren modtager en besked over internettet. Se videoen for den fulde oplevelse af vores produkt.

Workshop 8 – Arduino

Arduino workshop tidslinje.
Tidslinjen indeholder arbedsprocessen over 2 uger fra workshoppen. Tidslinjen indeholder både den første uges arbejde, med forskellige små projekter vi lavede for at finde en ide til det endelige produkt vi udarbejdede. Det færdige produkt kan ses som det sidste punkt på tidslinjen.

Link til videopræsentation: https://streamable.com/73immr

Workshop 8: Tidsbegrænset læselampe

En læselampe med tids-restriktion

Self-watering plant

We’ve solved the problem with our solution: automatizing the process of watering a plant when necessary.
Of course there are oceans of neuances of botany and plant-life that’d dictate that different plants have different requirements of moisture.
If given more time, we would’ve probably developed further onto our product, having it sense the amount of light, air quality and more.

Busy Man’s Plant

Vi har med success løst problemet om døende planter i husholdninger med travle mennesker. Vi har ved hjælp af Arduino og diverse komponenter kunnet konstruere en plante, som både vander sig selv, men samtidigt giver sig selv lys i de mørke timer på døgnet.

Hjælp-Bilen

Vi har lavet en fjernstyret bil

Nikolaj hasn't bookmarked any projects yet.